FsClub-Friesland.nl

Je hebt zelf een website die te maken heeft met FS of Real Life vliegen? En niet commercieel? Dan kun je hier een promotie laten plaatsen!

Moderator: Moderator-groep

Gesloten
Dutchfs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 93
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:17

FsClub-Friesland.nl

Bericht door Dutchfs » 04 jun 2008, 18:10

We kregen een mailtje uit Friesland. Ook daar zitten enthousiaste Flightsimmers en de Fsclub-Friesland blijkt al net zo oud te zijn als Dutchfs!

Indrukwekkend en zeker de moeite van het bekijken waard is de afdeling cockpitbouw, waar met foto's en tekeningen uitgelegd wordt, hoe er te werk wordt gegaan!

Afbeelding


http://www.fsclub-friesland.nlWij zijn een Nederlandse Flight Simulator Club en bestaan sinds 1997. Onze locatie is Heerenveen [ Friesland ]

Onze SITE biedt veel interessante informatie over het FS vliegen. Wij zijn een enthousiaste Club en hebben een zeer levendige SITE.


Naast onze Club avonden hebben wij ook een Internet avond, waarbij onze leden en de leden van HCC Friesland elke Dinsdag Avond in besloten Club verband online vliegen.

Deze informatie is apart in onze SITE opgenomen onder het ITEM : DAC Online

Hier bieden wij elke week een vluchtplan aan. Deze informatie is door elke Web bezoeker op te halen. Daarnaast kan men gratis software downloaden, welke bestemd is voor het optimale vliegen. Ons oefenveld is PGUM op de Mariana Islands. De scenery van PGUM is gratis te downloaden en toont u een zeer fraai vliegveld.Wij bouwen ook een B737 cockpit. Een verslag van deze bouw is apart in onze SITE opgenomen onder het ITEM : HARDWARE : Cockpit B737 RHO

De beschrijving is geheel in het Nederlands en wordt van de nodige informatie voorzien. Beslist het bekijken waard.

Met vriendelijke groet,

http://www.fsclub-friesland.nl

Gesloten

Terug naar “Websites van onze bezoekers!”