Regels voor het Nieuwe PC subforum

Stel hier je vragen over de aanschaf van een nieuwe PC

Moderator: Moderator-groep

Gesloten
Gebruikersavatar
dAniel #42
Senior Instructor
Senior Instructor
Berichten: 832
Lid geworden op: 06 jan 2007, 19:56
Locatie: Almelo
Contacteer:

Regels voor het Nieuwe PC subforum

Bericht door dAniel #42 » 22 jan 2008, 09:07

Om de 'nieuwe pc' topics netjes bij elkaar te krijgen en ook om de andere hardware topics niet in te laten sneeuwen heeft de staff besloten om een apart subforum aan te maken waarin vragen over de aanschaf van een nieuwe PC gesteld kunnen worden.

Regels

In dit subforum gelden dezelfde regels als op de rest van het DutchFS forum, met daarbij de volgende extra regel:

De titel van het topic dat je opent MOET de processor en de grafische kaart bevatten die je in je systeem wilt opnemen. Voor een al bestaande combinatie mag je geen nieuw topic openen.

Voorbeelden:

- Intel P4 / nVidia 8600 GT
- AMD 5000+ / ATI X1350

Je hoeft dus geen uitgebreide details op te nemen.

Weet je nog totaal niet welke processor of grafische kaart je wilt gaan aanschaffen? Maak dan geen nieuw onderwerp aan, maar gebruik het sticky topic "Algemene hulp bij een nieuwe PC - deel ..."

Richtlijnen

Neem in je bericht wel zo veel mogelijk details op: processor snelheid als er verschillende modellen zijn, hoevelheid geheugen (in de pc en videokaart), harde schijven, moederbord, voeding, ...

Heb daarbij respect voor de lezers van je bericht, dus plak liever geen ongeformateerde bestellijst in je bericht die op het forum totaal onleesbaar is.

Wil je antwoord geven? Heb dan respect voor de vragensteller. Reacties als: 'die kaart is bagger' voegen weinig toe, leg uit waarom iets niet goed is en noem een reëel alternatief. Iemand die een onderdeel van 100 euro heeft opgenomen zit niet te wachten op een suggestie die 500 euro kost.

Heb je uiteindelijk een systeem aangeschaft, laat dan weten wat je gekocht hebt en hoe het bevalt. De mensen die je geholpen hebben en anderen die een zelfde systeem willen kopen zullen dit waarderen!

Gesloten

Terug naar “Nieuwe PC”