Regels banner/avatar per 22-12-2010

Moderator: Moderator-groep

Gesloten
Dutchfs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 90
Lid geworden op: 04 jan 2007, 18:17

Regels banner/avatar per 22-12-2010

Bericht door Dutchfs »

We zien steeds meer gebruikers die informatie kwijt willen in de banner c.q. handtekening ruimte. We hebben daarom besloten hier wat aan te doen. Daarom hanteren we vanaf vandaag de onderstaande regels:

1/ Binnen een ruimte van 650 pixels breed en 110 pixels hoog, mogen meerdere banners geplaatst worden. Boven of onder de banner mogen maximaal twee (2) regels tekst staan.

2/ De banner, handtekening, moet iets met vliegen, luchtvaart of FS te maken hebben.

3/ In de banner of in de ruimte van de handtekening mag een link staan maar deze mag niet aanklikbaar zijn.

4/ Maak de banner niet aanklikbaar, om te voorkomen dat mensen per ongeluk op een andere site terechtkomen, wat ze misschien helemaal niet willen. Je mag 'reclame' maken voor je eigen of een andere luchtvaart of FS-gerelateerde site, maar het www-adres hoort onder het Afbeelding knopje

5/ geen enkele aanklikbare link in de ruimte van de handtekening is toegestaan. Indien er geen plaatje wordt geplaatst in de ruimte van de handtekening dan wordt een spreuk of andere nette tekst ( maar maximaal 3 regels inclusief een eventuele tekstuele link) toegestaan.

6/ De Avatar
De avatar is het kleine plaatje bij je post. De afmeting van je avatar mag niet groter zijn dan 110 x 110 pixels, anders trekt hij het forum uit elkaar. In de afbeelding willen we iets terugzien over vliegen, of over jou. 'Iets' is een ruim begrip, je kunt er veel kanten mee op, maar houd het netjes! (Bij een verschil van mening bepaald de Staff wat 'netjes' is.)

7/ bij "overtreding" krijgt men een PB van een admin en wordt de banner c.q. avatar verwijderd.

8/ bij herhaaldelijke overtreding volgt een "gele"kaart.

Staff DutchFS

Nadere toelichting:

"handtekening" een ruimte waar je tekst of een plaatje kunt plaatsen volgens de hierbovengenoemde voorwaarden. De ruimte is via de optie "profiel" in te vullen.
"Banner" een plaatje in de ruimte van de handtekening.
"aanklikbaar" wil zeggen dat je er met de muisknop op kan klikken en dan direct naar de betreffende website gaat. Dit mag dus hier niet.
Gesloten