F16 Niet zichtbaar

Algemene discussieplek voor alles betreffende Microsoft Flight Simulator FSX

Moderator: Moderator-groep

Plaats reactie
Gebruikersavatar
MartienR
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 174
Lid geworden op: 14 aug 2011, 15:39
Locatie: Leiden
Contacteer:

F16 Niet zichtbaar

Bericht door MartienR »

Hallo Forumleden.

Vandaag de F16 Fighting Falcon geïnstalleerd en er staan nu 23 Aerosoft F16's in Simobjects/Aircraft.
Als ik naar Free Flight ga en ik wil een F16 selecteren zie ik er maar 3.
Degene die ik wil hebben staat dus niet in de lijst en in de betreffende directory staat wel een aircraft.cfg met dit toestel
Weet iemand hoe ik de rest van die vliegtuigen in het Aircraft select scherm kan plaatsen en ik dus gewoon die F16 kan selecteren?

MartienR
Afbeelding
Aan de persoon die alles weet, zijn niet alle vragen gesteld.
Gebruikersavatar
greencan
Site Admin
Site Admin
Berichten: 3616
Lid geworden op: 06 jan 2007, 01:12
Locatie: Castricum

Re: F16 Niet zichtbaar

Bericht door greencan »

Controleer eerst het volgende:
In het Texture bestand van een bepaald toestel moet een thumbnail staan. Dat is niet altijd het geval helaas.
Zo niet, dan zul je zo'n thumbnail zelf moeten maken en toevoegen. Pas daarna zal het toestel verschijnen.
Afbeelding
Gebruikersavatar
MartienR
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 174
Lid geworden op: 14 aug 2011, 15:39
Locatie: Leiden
Contacteer:

Re: F16 Niet zichtbaar

Bericht door MartienR »

Thumbnails staan er overal in.
Toon all variations is ook aangevinkt.
Ik heb de Steam versie. ik weet niet of dat nog verschil maakt?
Afbeelding
Aan de persoon die alles weet, zijn niet alle vragen gesteld.
Gebruikersavatar
greencan
Site Admin
Site Admin
Berichten: 3616
Lid geworden op: 06 jan 2007, 01:12
Locatie: Castricum

Re: F16 Niet zichtbaar

Bericht door greencan »

Zou geen verschil moeten maken..
Wat ik in zo'n geval doe:
Ik maak twee venstertjes op mijn bureaublad, pal naast elkaar.
In venster1 komt een toestel dat normaal werkt. In venster2 een toestel dat niet werkt.
Vervolgens controleer ik regel voor regel naast elkaar of er verschillen zijn die niet verklaarbaar zijn.
Misschien dat daar iets uit rolt?
Zo niet, dan gaat het ingewikkeld worden. :hm
Edit:
De afbeeldingen hieronder laten zien wat ik van de F-16 heb voor FSX: (Die het allemaal doen)

Afbeelding

Even er een uitgepikt:

Afbeelding

En daar dan weer een texture inhoud:

Afbeelding

Wie weet helpt dit...
Afbeelding
Gebruikersavatar
MartienR
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 174
Lid geworden op: 14 aug 2011, 15:39
Locatie: Leiden
Contacteer:

Re: F16 Niet zichtbaar

Bericht door MartienR »

Ik heb geen idee hoe ik hier een screendump kan plaatsen want ik moet dan een link opgeven.
Anyway, de drie onderstaande vliegtuigen zijn zichtbaar:

1. Aerosoft F-16c Clean / Texture.Thunderbird
2. Aerosoft F-16AM Display / Texture.KLu_DEMO
3. Aerosoft F-16AM Display / texture.BAF_DEMO

Verder heb ik natuurlijk ook alles wat jij in je lijst hebt staan.
Het lijkt wel of alles nog geregistreerd moet worden en alleen die 3 in demo mode.
Ik heb toch een key op moeten geven bij de installatie.
Snap er helemaal niets van.
Afbeelding
Aan de persoon die alles weet, zijn niet alle vragen gesteld.
Gebruikersavatar
greencan
Site Admin
Site Admin
Berichten: 3616
Lid geworden op: 06 jan 2007, 01:12
Locatie: Castricum

Re: F16 Niet zichtbaar

Bericht door greencan »

Van die demo-mode kan ik niets zeggen, dat zou dan een Steam dingetje kunnen zijn. Overigens is dat lijstje van mij afkomstig uit 2015, boxed versie 1.1, één CD.
Een screenshot of een filmpje of nog anders naar een link plaatsen doe ik via Xs4all, maar het kan ook bij Ziggo. Verder weet ik niet of er nog andere providers zijn die deze mogelijkheid bieden.
Er bestaan nog wel upload-sites, maar dan zit je met die eeuwige reclame.
Wat wel kan is afbeeldingen naar mij sturen, dan plaats ik ze wel hier.
Zie je PB voor mijn e-mail.
Afbeelding
Gebruikersavatar
MartienR
Senior Controller
Senior Controller
Berichten: 174
Lid geworden op: 14 aug 2011, 15:39
Locatie: Leiden
Contacteer:

Re: F16 Niet zichtbaar

Bericht door MartienR »

Geweldig, ik heb de oplossing in het forum van Aerosoft gevonden!

Dit was het antwoord:
The problem is your panel cfg file. I had the same problem, how I fix this I copy my panel cfg from the f-16AM display folder then pasted in my other f-16 panel folders and they appeared. I'm posting my panel cfg copy it and paste it in to the versions that you don't have.

Na dat gedaan te hebben verschenen alle F-16's

Greencan, in ieder geval bedankt voor je hulp! :tap:
Afbeelding
Aan de persoon die alles weet, zijn niet alle vragen gesteld.
Gebruikersavatar
greencan
Site Admin
Site Admin
Berichten: 3616
Lid geworden op: 06 jan 2007, 01:12
Locatie: Castricum

Re: F16 Niet zichtbaar

Bericht door greencan »

Graag gedaan. Wie zoekt zal vinden! :wink:
Afbeelding
Plaats reactie